Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2013 23:02 - Има ли SEO вестник?
Автор: do4oman Категория: Бизнес   
Прочетен: 650 Коментари: 3 Гласове:
1



 Какво е това SEO и съществува ли място, на което моагт да се открият всички водещи новини?

SEO означава Search Engine Optimization и предполагам доста от вас не са чували за този термин, но това е напълно нормално. В превод на български означава Оптимизация за търсачки и се прилага от специалисти, които могат да класират уеб сайт на по-горни позиции. Един вид говорим за манипулиране на показваните резултати в Google.

Манипулирам е тежка дума, но в случая трябва да се разглежда като вариант и опция, чрез която може даден качествен уеб сайт да се класира пред опонентите си. Все пак идеята на самата търсачка е именно такава - по-качествените и полезни сайтове да бъдат позиционирани на предни позиции.

В онлайн пространството вече може да се открият много материали по въпроса, консултанти на свободна практика или фирми, които се занимават с тази дейност. Новините и промените в търсачките са ежедневие заради бурното развитие на онлайн средата. Поради тази причина аз реших да споделям най-важните новини от seo света на едно място, наречено онлайн вестник seo news. Надявам се материалите, които биват публикувани в този ежедневник да са полезни на хората, които искат да се запознаят с тази наука или чисто и просто да обогатят познанията си.

Приемам идеи за усъвършенстване на проекта. Моля, пишете ако се интересувате от повече подробности.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kovachevaefi - Имам въпрос
21.01.2013 17:29
Здравейте! Радвам се, че има хора като Вас, които разбират от тези неща и се надявам да ми помогнете с малко повече информация. Става дума за следното: Аз имам няколко сайта, които направих в alle.bg - лесно е, бързо става, инструкциите са на български... и въобще, не зная дали някога ще опитам да използвам друга възможност. Днес получих писмо от едно момиче, което се занимава със SEO и което предлага размяна на линкове. Не разбирам изобщо какво трябва да означава това. Можете ли да ми обясните, какво се изисква от мен в случая?
цитирай
2. do4oman - До kovachevaefi
21.01.2013 19:16
Здравейте kovachevaefi,
Не знам по същество какво е написано в имейла, но ако наистина термина е "размяна на линкове", бих ви казал да се въздържите. Размяната на линкове не е добра практика при оптимизацията, особено с последните промени и наказания от страна на Гугъл.
Ако имате нужда от някаква помощ относно SEO, моля пишете ми и ще се радвам да Ви помогна. Също така мога да Ви препоръчам ако бизнеса Ви е достатъчно сериозен, то да направите по-представителен уеб сайт със собствен домейн. Ако имате интерес може да ми напишете кои са Вашите сайтове, за да ги погледна и да Ви предложа вариант за по-добро представяне.
цитирай
3. kovachevaefi - Благодаря!
22.01.2013 22:50
Здравейте! Благодаря Ви за този отговор!
В лично съобщение Ви изпращам адресите на сайтовете, за които става дума.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: do4oman
Категория: Бизнес
Прочетен: 12628
Постинги: 5
Коментари: 3
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930